Menu

Английски език

През последните години „езикът на Шекспир” се превърна в международен. Дали заради не особено сложната си граматика, или поради някакви други причини, но той стана основен в общуването за милиони хора по света. А за съвременния човек, който иска да успее в работата си, да общува свободно и да се придвижва свободно по света, английският е необходимост. Споменахме за сравнително опростената английска граматика, но не мислете, че ще ви е много леко. Все пак това е езикът, на който е писал не само великият бард. На този език е написана „Декларацията на независимостта”, „Утопия” на сър Томас Мор, „Алиса в страната на чудесата” на Луис Карол, „Приключенията на Том Сойер” на Марк Твен, „Старецът и морето” на Хемингуей. И колко още велики произведения – проза, поезия, драматургия. Е, на английски е и цялата съвременна поп музика –„Куин”, „Юрая Хийп”, Мадона, Уитни Хюстън, Лейди Гага и други, и други... Цялата тази култура може да стане достъпна за вас, ако сте готови да учите. Ние ви предлагаме една от най-подходящите и доказала качествата си система за изучаване на английски - New Headway Fifth Edition. Учете спокойно и се забавлявайте, станете част от онези почти 1 000 000 000 души, които използват езика за работа и за общуване.

New HEADWAY е най-известната учебна система по английски език в света. Неин издател е най-престижното университетско издателство – Oxford University Press /http://www.oup.co.uk/.

Водеща е, защото съчетава иновационните методи за езиково обучение паралелно с традиционните похвати на преподаване.

очаквайте информация

очаквайте информация

очаквайте информация

очаквайте информация

очаквайте информация

очаквайте информация

Английски за деца

Wonderful World

Със системата Wonderful World на National Geographic /https://eltngl.com/ децата не просто учат английски, а изследват света и откриват неговите чудеса, запознават се с различни страни и култури, с хората и обичаите им. Системата е разработена в шест нива, като всеки учебен комплект съдържа учебник, работна тетрадка и граматическа тетрадка.

Download Wonderful World 2e Series Introduction Video

очаквайте информация

очаквайте информация

очаквайте информация

очаквайте информация

очаквайте информация

очаквайте информация