Menu

За нас

От 2002 година Учебен център „Планета” помага на всеки, който пожелае, да извърви пътя от пълното неразбиране на чуждия език до неговото свободно владеене.

Така че, ако искате да направите своето околосветско пътешествие (без значение реално или виртуално), просто елате при нас. И не забравяйте – човешкото съзнание може да овладее над 40 езика. Колко езика искате да научите?

Учебен център „ПЛАНЕТА“ стартира на 13 септември 2002 година и вече 20 години всеки ден затвърждава репутацията си на място, където ще намерите качествено обучение и индивидуален подход за всеки отделен клиент. През октомври 2012 година центърът се премести в нов офис и сега предлагаме на своите ученици уютна и модерна обстановка и обучение, съобразено с новите технологии, навлизащи в образованието. Във всяка от осемте зали има интерактивни дъски и достъп до интернет, което прави обучението не само полезно, но и забавно.

В учебен център „ПЛАНЕТА“ предлагаме курсове по английски, немски, испански, италиански, руски, френски, гръцки, турски, арабски и нидерландски език. Провеждат се подготовки за всички видове сертификатни изпити – TOEFL, IELTS, Cambridge Certificates, DELE, CELI, DELF, DALF, TCF, TIF, TEST DAF, ZMP, ZOP, DSH, ТРКИ.

Тук помагаме на учениците в тяхната подготовка
– с целогодишни текущи подготовки по български език и литература, по
математика, по всички езици, по биология и химия, история и география.
Организираме индивидуални и групови подготовки по български език и математика
за външно оценяване в 4-ти, 7-ми и 10-ти клас, и подготовки за ДЗИ след 12-ти
клас.

При нас може да развиете творческия си потенциал в курсовете по актьорско майсторство и сценична реч, които са подходящи не само за бъдещи актьори, а и за хора, които често се изказват пред различни аудитории.

За тези, които обичат да пишат, предлагаме курсове по творческо писане, които са насочени в две направления: Как да се създават текстовете, задължителни в училищната програма – интерпретативно съчинение и есе и как да се създават оригинални лични творби – разкази, стихове, литературни есета.

Ако обичате да рисувате или се готвите да кандидатствате в училище с художествена насоченост , можете да развиете уменията си или да се подготвите за изпитите в нашите курсове по изобразителнo изкуство.

Няколко причини, за да изберете нашия център:

  • В учебен център „ПЛАНЕТА“ се преподава с усмивка.
  • В учебен център „ПЛАНЕТА“ имаме специално отношение към абсолютно начинаещите. НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА НАПРАВИТЕ ПЪРВАТА СТЪПКА! Дори когато сте потиснати, което се случва често с мнозина, ние ще Ви мотивираме да не спирате учението!
  • Посещенията на всеки клиент са изцяло съобразени с неговото свободно време.
  • Нашите програми за обучение са гъвкави и разчупени, съобразени са изцяло с предпочитанията и изискванията на курсистите ни. Дори и когато се работи в група, в учебен център „ПЛАНЕТА“ се разработва индивидуална стратегия и подход към всеки поотделно. Ние държим на ефективността от обучението в нашата фирма, защото ВИЕ, нашите клиенти, трябва да получите това, за което сте вложили Вашите средства.
  • Паралелно с главната система на обучение, която е избрал клиентът, нашите преподаватели прилагат много допълнителни граматични упражнения, тестове, упражнения под формата на игри, които от една страна спомагат за затвърждаване на материала и от друга, превръщат обучението в истинско удоволствие.
  • Работим със съвременни методи на обучение, които непрекъснато се актуализират и обновяват, за да сме в крак със съвременните изисквания.