УЦ Планета в социалните мрежи

Учебните програми „АЗ МОГА” и „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”

Учебните програми „Аз мога“ и „Аз мога повече“

Az moga povecheВсъщност официалното и название е доста по-дълго – Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси „АЗ МОГА” и нейното продължение „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”. Една от основните и цели е развитие на човешкия капитал с цел осигуряване на по-висока заетост, доходи и социална интеграция. Програмата е финансирана от Европейския социален фонд, трябва да продължи до 2013г. и предлага обучение по различни ключови компетентности. Чрез включване в тази програма  можете напълно безплатно да усвоите чужд език или да разширите знанията си, да придобиете умения за работа с основни компютърни програми, да подобрите общуването на роден език или да придобиете нови професионални умения. Учебните програми дава много възможности да повишите квалификацията си, да достигнете ново ниво на професионална и езикова подготовка.

Възползвайте се от този шанс и докажете на себе си и на другите, че наистина можете и че можете повече!

Учебен център „ПЛАНЕТА” предлага курсове за обучение по Ключова Компетентност №2 „Общуване на чужди езици” – английски, испански, руски, немски, френски, гръцки и италиански езици, Ключова компетентност №4 „Дигитална компетентност” – Начална компютърна грамотност, Photoshop, Corel Draw, AutoCad, а също така и Ключова компетентност №6 „Обществени и граждански компетентности” – Управление на конфликти, Управление на човешки ресурси.

В Списъка с доставчици на услуги ще ни намерите под №382 ДЗЗД ”СИМ” – УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА”.

До ноември 2011 записахме над 320 души по учебните програми „АЗ МОГА” и „АЗ МОГА ПОВЕЧЕ”. Това са хора, които избраха професионализма и високото качество. Не е късно и вие да се присъедините към тях!

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами