УЦ Планета в социалните мрежи

Корпоративно обучение за работодателите

На вниманието на работодателите! Учебен център Планета предлага корпоративно обучение.

за работодателите - корпоративно обучение

Уважаеми работодатели,

Ако смятате, че сте достигнали върховете в своя бизнес, моля не четете следващите редове.

За всички останали, които мислят, че могат да постигнат още много и знаят, че имат сили, енергия и идеи за развитие, ние предлагаме една възможност да увеличат шансовете за нови успехи. Резултатите в бизнеса за работодателите не зависят само от икономическата обстановка, от желанието и намеренията на работодателя. В огромна степен те зависят от качеството на онези, които изпълняват идеите и проектите на практика – от мениджърите, работниците и служителите във фирмата, предприятието, офиса, от управленските кадри.

Ние ви предлагаме различни възможности на работодателите да повишат уменията на хората, работещи при тях. Дайте на служителите си възможност да разширят и затвърдят знанията си по различни езици или да овладеят нови. В каквато и сфера да развивате своя бизнес доброто владеене на повече чужди езици от работниците и служителите ще ви даде по-големи възможности за развитие, за установяване на нови контакти, за излизане на други пазари.

Ние ви предлагаме на работодателите и общоезикови обучения, и специализирани езикови знания, в област, която ги интересува, на езика, с който работите или искате да работите.

Не по-маловажна част от квалификацията на днешните работници е компютърната грамотност. Наистина днес едва ли ще се намери млад човек, който да не е наясно поне с основите на офис програмите, но винаги може да се постигне и по-добро ниво на работа. А ако работите в рекламата, строителството, медиите, са нужни знания за основните графични програми Photoshop, Corel Draw, AutoCad. Можем да ви предложим обучения както за обща компютърна грамотност, така и за всяка от изброените програми.

Успехът за работодателите в бизнеса винаги е резултат от доброто общуване с клиентите. Писма, договори, представяния, оферти, отговори – всички те трябва да отговарят на определени изисквания и да бъдат поднесени на правилен и точен език. На всички, които искат документацията, изходящата кореспонденция и всякакъв вид писмени текстове да отговарят на стандартите за правилно и грамотно оформление, предлагаме мултимедийна програма по български език. Тя може да е от полза на служителите, които отговарят за връзките с клиенти, на офис мениджърите, на правните отдели и на всеки, който се занимава с изготвяне на писма, доклади, договори и всякакъв друг вид писмена документация.

Всички фирмени обучения може да се провеждат в залите на нашия център, при вас – във офисите на работодателите или на кое да е друго място, в кой да е български град.

Ние наистина можем да ви помогнем да се изкачите с още едно стъпало нагоре към успеха. Просто ни се доверете така, както направиха компании и работодатели като всички клиенти на учебен център Планета

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами