УЦ Планета в социалните мрежи

Текущи подготовки

Курсове по чужди езици - Учебен център Планета - Варна

Учебен център „Планета“ предлага целогодишни текущи подготовки за ученици от 1 до 12 клас по английски, немски, френски, руски, италиански и испански език.

Подготовките са индивидуални, в малки или в по-големи групи. За да се постигнат трайни резултати в усвояването на учебния материал е необходимо тези подготовки да бъдат целогодишни. По Ваше желание могат да бъдат и за по-кратък период от време, в зависимост от нуждите Ви.

При този тип подготовки преподавателите по различните езици се съобразяват изцяло с училищната програма на учениците и работят с избрания в съответното училище учебник. Учениците получават помощ при преговора на материала от предишната учебна година, при осмислянето и овладяването на новото учебно съдържание. В същото време преподавателите се стремят да затвърдят и обогатят знанията на учениците с различни по трудност допълнителни упражнения, с интересни факти, допълнителни текстове и видео материали.

И индивидуалните, и груповите подготовки са съобразени със свободното време на учениците и със смените им в училище.

Повече информация за индивидуалните обучения и за започващи групи може да получите в офисите на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА”.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами