УЦ Планета в социалните мрежи

Курсове италиански език

курсове италиански език Варна

Amore mio ti bacio sulla bocca
che fu la fonte del mio primo amor,
ti do L’appuntamento dove e quando non lo
so,
ma so soltanto che ritornerò.
Che sarà, che sarà, che sarà.
Che sarà della mia vita chi lo sa.
So far tutto o forse niente, da domani si vedrà,
e sarà, sarà quel che sarà.

Любов моя, целувам те по устните,
те са изворът на моята първа любов.
Определям ти среща, не зная как и кога,
но зная само, че ще се върна!
Какво ще стане,
какво ли ще стане с моя живот, кой знае.
Мога да правя всичко, а може и нищо –
утре ще се види.
И ще стане онова, което ще стане.

Курсове италиански език в учебен център „Планета“

Това е една от най-известните песни на италиански език- „Che sara ”. Пели са я почти всички звезди на италианската музика, но най-популярното и изпълнение е на „Рике е повери”. И дори без да знаете дума от курсове италиански език със сигурност запявате припева и, щом го чуете. Това си е хит, и то от първа величина. Както и още стотина италиански песни, като започнем с „Parla piu piano” на Джани Моранди, „ Il Tempo Se Ne Va” на Адриано Челентано, „Felicità” на Ал Бано и Румина Пауъл, , „Lasciate Mi Cantare” на Тото Котуньо, „La Cosa Mas Bella” на Ерос Рамацоти. Дали заради вродената музикалност на италианците, или заради езика, на който са изпети, но италианските песни имат тази способност – да се превръщат в световни хитове.

Самата Италия също е хит – сред туристите. Тук са най-посещаваните градове в света – „Вечният” Рим, романтичната Венеция, прекрасният Неапол. Древна история, величествена архитектура, великолепна музика, прекрасна природа и усмихнати слънчеви хора, горди, че са италианци – това е Италия. Това е страната, дала на света Леонардо да Винчи, Микеланджело и Ботичели, Данте, Бокачо, Умберто Еко и Джани Родари, Верди, Вивалди, Паганини и Енио Мориконе. А също така пицата, спагетите, късото кафе и капучиното, червеното Ферари, Армани и Версаче – все неща, без които просто не можем. Е вече искате ли да започнете вашите курсове италиански език?

Курсове италиански език – нека това бъде началото на вашето пътуване към тази прекрасна страна. Системата ESPRESSO е разработена специално за чужденци, изучаващи италиански. С нея ще получите достатъчно знания, за да общувате свободно. И някой ден ще можете да слушате прочутите канцонети, плавайки с гондола по каналите на Венеция, да гоните гълъбите на площад „Сан Марко” и да хвърлите монета във фонтана „Ди Треви”, за да сте сигурни, че ще се върнете. И ще стане онова, което трябва да стане „Сhe sarà – sarà” – както казват в Италия.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами