УЦ Планета в социалните мрежи

Курсове английски език

Imagine no possessions
I wonder if you can
No need for greed or hunger
A brotherhood of man
Imagine all the people
Sharing all the world…

You may say I’m a dreamer
But I’m not the only one
I hope someday you’ll join us
And the world will be as one

Представи си да няма господства –
чудя се дали можеш.
Да няма алчност и глад.
Едно човешко братство.
Представи си всички хора
да споделят един свят.

Може би ще кажеш,че съм мечтател.
Но не съм единственият.
Надявам се един ден и ти да се присъединиш към нас,
и светът да съществува като едно цяло.

Познахте ли я? Една от най-известните песни на всички времена. През далечната 1971 година Джон Ленън събра в няколко стиха мечтите на всички хора по света.

А сега си представете, че нямате нужда от превода вдясно. Представете си, че никога повече, когато чуете нова песен, няма да питате за какво се пее. А в автобиографията си спокойно ще можете да напишете: „Владея английски писмено и говоримо”.

През последните двадесет години „езикът на Шекспир” се превърна в международен. Дали заради не особено сложната си граматика, или поради някакви други причини, но той стана основен в общуването за милиони хора по света. А за съвременния човек, който иска да успее в работата си, да общува свободно и да се придвижва свободно по света, английският е необходимост.

Споменахме за сравнително опростената английска граматика, но не мислете, че ще ви е много леко. Все пак това е езикът, на който е писал не само великият бард. На този език е написана „Декларацията на независимостта”, „Утопия” на сър Томас Мор, „Алиса в страната на чудесата” на Луис Карол, „Приключенията на Том Сойер” на Марк Твен. И колко още велики произведения – проза, поезия, драматургия. Е, на английски е и цялата съвременна поп музика –„Куин”, Мадона, Уитни Хюстън, Лейди Гага и други, и други…

Цялата тази култура може да стане достъпна за вас, ако сте готови да учите запишете се на курсове английски език при нас. Ние ви предлагаме една от най-подходящите и доказала качествата си система за изучаване на английски – NEW HEADWAY на издателство Oxford. Учете спокойно и се забавлявайте, станете част от онези почти 1 000 000 000 души, които използват езика за работа и за общуване. Просто си го представете…

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами