УЦ Планета в социалните мрежи

Кандидатстудентски подготовки

За учениците, които завършват 12 клас, тази година е особено важна. Предстои им явяване на зрелостни изпити, а за тези, които са решили да продължат образованието си, и кандидат–студентски изпити.

За всички дванадесетокласници УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА” предлага индивидуални и групови кандидатстудентски подготовки по чужд език –  английски, немски, френски, руски и испански.

Подготовките са съобразени с конспектите на различните висши учебни заведения по съответния език, като стремежът е подготовката да бъде многостранна и максимално приложима при всякакви обстоятелства и типове изпити. Развиват се всички основни умения, необходими за изпитите – правят се диктовки, решават се граматични задачи, разработват се есета на различни теми.

Желателно е кандидатстудентската подготовка да стартира в началото на октомври. Индивидуалното обучение е с препоръчителна продължителност 100 учебни часа, а груповото – 120 учебни часа. Индивидуалното обучение е съобразено изцяло със свободното време на ученика. При груповото обучение се работи в малки или по-големи групи, също съобразено със свободното време.

Повече информация за индивидуалните обучения и за започващи групи може да получите в офисите на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА”.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами