УЦ Планета в социалните мрежи

РУСКИ ЕЗИК В МОРСКИЯ БИЗНЕС

Обучение на руски език за моряци

Руски език за моряци

Морето е не само място за приятно прекарване на летните отпуски и почивки или тема в песните и стихотворенията. За много хора то е професия и начин на живот. За тях връзката с морето не е свързана с въздишки на морския бряг при лунна светлина, а с трудна, отговорна и много често тежка работа. Капитани на кораби, механици, моряци, корабни агенти и брокери – всички те познават и неромантична страна на морето.

И в морския бизнес, както и в много други области английският се е наложил като международен език. Но нека не забравяме, че на другия бряг, към който най-често се отправят кораби с различни товари, живеят хора, говорещи руски. Русия, Украйна и Грузия са крайни точки на по-голямата част от търговските маршрути в Черно море. И е по-добре да се знае езикът, за да бъдат по-лесни и преговорите, и доставките.

Предлагаме ви учебника РУСКИ ЕЗИК В МОРСКИЯ БИЗНЕС разработен специално за тази сфера на дейност. Той дава достатъчно знания за руската граматика, а на базата на оригинални текстове разглежда и най-важните проблеми, свързани с корабоплаването в Черно море и по река Дунав.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами