УЦ Планета в социалните мрежи
15 септември
2015
Новини
1402 Прегледа

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН – 2015 година!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

15 септември е дата, която не присъства в официалния празничен календар. И в същото време е едни от най-ярките и запомнящите се по своята тържественост празник.
Всяка година в средата на септември училищният звънец събира ученици, родители и учители за началото на новата учебна година. Чувствата са различни, но винаги силни и искрени. На всеки първи учебен ден  развълнуваните и малко уплашени първокласници ще направят първите си стъпки по трудния, но интересен път към знанието, ще се радват на усещането, че вече са големи, и в същото време плахо ще мислят за всички неизвестни, с които ще ги изненада ученическият живот.
По-големите ще се радват на срещите със старите приятели и съученици, ще разказват истории от този първи учебен ден, отминалото лято и ще се чудят какво ли ново ще им донесе тази учебна година.
За някои това ще е годината, в която трябва да направят своя първи сериозен житейски избор, за други ще е последната, в която ще седят зад чиновете, а оценки ще им поставят учителите. Защото след като напуснат класните стаи, оценки вече ще поставя животът.
Скъпи малки и големи ученици,
Каквато и да е за вас тази учебна година, не забравяйте, че няма нищо по-хубаво от това, да откриваш и научаваш нови неща. Знанието никога не е твърде много. То прави човека по-силен, по-мъдър, по-добър. Да откриваш света и себе си в него не е лесно, но това е най-интересното и увлекателно пътешествие, което животът предлага. И в това пътешествие е най-добре да имаш приятел, който да те подкрепя, да те разбира и да ти помага. Повярвайте ни и ние ще ви помогнем да се справите с всяка изненада, която може да срещнете по пътя си.
Честит първи учебен ден и успешна нова учебна година!

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Новини
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
Новини
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
Новини
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами