УЦ Планета в социалните мрежи
19 август
2015
Новини
965 Прегледа

Честито начало на учебната година

Начало на учебната година

Колкото и да не ни се иска, но лятото вече е към края си. А това означава край на голямата ваканция и отпуските и на дългите летни дни дни, пълни с пътешествия, забавления и плаж. А освен това означава, че наближава и учебната година. Без значение дали сте родители или ученици това събитие традиционно предизвиква смесица от нетърпение и съжаление, вълнение и мъничко страх.

Готови ли сте да се впуснете във великото пътуване към новото, непознатото, неизвестното – към знанието, което стотици поколения санатрупвали преди вас? Знанието е сила – сила, основана на мъдростта и опита, сила, която променя човека и му помага да промени света. Ще споделим с вас само няколко факта от професионалната ни биография, с които се гордеем.

Готови ли сте да преодолявате препятствия, да изненадвате себе си, да постигате мечтите си? Знанието е това, което ще ви даде сили и увереност и способността да отстоявате себе си през учебната година.

Ние от Учебен център „ПЛАНЕТА“ сме готови да ви помогнем във всяка стъпка по дългия и труден, но винаги интересен път към знанието. Ще ви помогнем през учебната година 2015/2016 да отворите нови врати, да откриете нови възможности, да достигнете нови хоризонти. Защото знаем, че трудните пътища са по-леки, когато до тебе върви приятел.

УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Новини
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
Новини
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
Новини
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами