УЦ Планета в социалните мрежи
19 август
2015
Новини
877 Прегледа

Първият учебен ден!

Първият учебен ден е на прага!

Новата учебна година започва с нови тревоги, нови очаквания, нови цели. Първокласниците за първи път ще прекрачат училищния праг и ще се сблъскат с трудното изкуство на четенето, писането и смятането. Седмокласниците се готвят за първият учебен ден и да направят един от най-важните избори в живота си, а дванадесетокласниците ще кажат сбогом на чиновете и черната дъска и ще направят първите си самостоятелни стъпки в живота.

Дори това да е една съвсем обикновена учебна година, то от първият учебен ден тя ще носи изненади и вълнения, които правят дните ярки, интересни и запомнящи се.

Скъпи малки и големи ученици,
Учебен център „ПЛАНЕТА“ ви пожелава спорна, успешна и интересна учебна година. На първият учебен ден влезте в училище с усмивка и настроение, с нови мечти и с желание за успех. Нека училището бъде за вас едно голямо приключение, в което можете да откриете нови приятели и истински съкровища от знания. А ако се сблъскате с трудности, както обикновено става при истинските приключения, ние ще ви помогнем да се справите успешно с всички препятствия, които може да срещнете по пътя си. И което е по-важно – да ви покажем, че ученето може да бъде забавно и да носи не по-малко удоволствие от игрите.

 

ЧЕСТИТО ЗА ПЪРВИЯТ УЧЕБЕН ДЕН!

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Новини
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
Новини
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
Новини
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами