УЦ Планета в социалните мрежи
29 март
2014
Галерия
1088 Прегледа

Време за разговор – ENGLISH NIGHT!!! & РУССКАЯ ТУСОВКА!!!

Време за разговор

Време за разговор на 27.03.2013г се проведе поредната вечер от  този кръг . Този път се събраха желаещите да поговорят на английски. Темата за разговор бе доста интересна – суеверията, различните поличби и вярвания. И макар всички участници в разговора да бяха интелигентни и модерно мислещи хора, и никой да не си призна, че вярва в такива чудесии, оказа, че всеки може да каже нещо по въпроса. Сред различни забавни коментари, истории и доста шеги на тема „Черна котка да ти мине път“, вечерта бе едно приятно преживяване и полезен опит за всички присъстващи.

На 28.03.2013г в зала 5 на Учебен център ПЛАНЕТА отново бе шумно и весело. И нищо чудно, тъй като се бяха събрали желаещите да поговорят на руски. Темата на вечерта бе „Русия през очите на българите“ – колкото традиционна, толкова и нова за по-младите българи. Гости на вечерта бяха едни от най-добрите приятели на Центъра – Марина Цимбровска иЕвгений Пинигин заедно със съпругата си Надя, която също е учила в ПЛАНЕТА и четиригодишния им син Саша, който май също ще учи тук. Това даде възможност на присъстващите българи да чуят жива руска реч, да попитат за впечатленията, които гостите имат за България и българите. Разговорът премина сред много настроение, шеги и смях, защото, както можеше да се очаква, българите, руснаците и украинците не са кой знае колко различни.

Фотогалерия

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Галерия
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
Галерия
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
Галерия
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами