УЦ Планета в социалните мрежи
10 януари
2009
Галерия
1489 Прегледа

Новогодишното тържество 2008г.

Новогодишното тържество на учебен център „Планета“

В учебен център „Планета” се обучават повече от 50 деца на възраст от 6 до 14 години.На новогодишното тържество на всички тях и на техните родители центърът подари Коледно-новогодишно тържество, което се проведе на 19 декември в една от залите на хотел „Golden tulip”. Празникът бе подготвен с усилията и доброто настроение на целия преподавателски екип на учебния център.

Празнично украсената зала се напълни с нетърпеливи гости и родители за новогодишното тържество, и с още по-нетърпеливи деца много преди началото на тържеството. И както преди всяка подобна изява и тук цареше празничен дух и сценична треска. Преподавателите успокояваха, припомняха стихчета и песнички, даваха последни напътствия.

След като всички заеха местата си на новогодишното тържество, на сцената се появи красива млада дама, която изпя песента „Здравей, как си, приятелю…”. Това беше водещата на празника – украинката Марина Цимбровска, също ученичка на Учебния център. На прекрасен български тя обяви началото на тържеството и поздрави всички с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Под звуците на тържествени фанфари в залата влязоха виновниците за това мило събитие – децата на Учебен център „Планета” и техните преподаватели.

Както на всяко новогодишно тържество основният въпрос беше дали ще дойде на празника Дядо Мраз. С помощта на вълшебна пръчица и магьоснически умения, за които никой не подозираше, Марина осъществи видео връзка с добрия старец, който се извини на децата, че ще закъснее, защото е попаднал в задръстване. Пожела им весело настроение и обеща да гледа тържеството по специален интернет канал.

След тези думи настроението на новогодишното тържество на участниците малко спадна, но Марина бързо го повиши като предложи на малките артисти да се разпеят преди началото на концерта с известната песничка „Jingle Bells”, но в малко по необичаен вариант. Това изпълнение предизвика много смях както сред гостите, така и сред самите изпълнители.

След това децата седнаха на своите места и водещата обяви началото на същинското тържество. Всички учители заедно с децата, които обучават, бяха подготвили изпълнения на съответния език-английски, френски или руски.

Под тържествената арка от златисти и червени балони излизаха групите на децата с техните преподаватели.

Първи на сцената излязоха на новогодишното тържество г-жа Лидия Стефанова, един от най-дългогодишните преподаватели по английски език в учебния център и нейните ученици Полина Ангелова, Христо Димитров, Дарина Димова, Михаела Христова, Симеон Стоянов, Деница Рахнева, Мария-Луиза Георгиева, Виктор Калмуков и Боряна Чолакова.

След това водещата извика на сцената най-младата преподавателка по английски език г-ца Надежда Райкова с децата Виктор Георгиев, Радослав Рашков, Стелияна Янчева, Анастасия Янева и Ралица Димитрова.

След на новогодишното тържество тях излязоха г-жа Марияна Ганева, преподавател по английски език с над 20 години педагогически опит и нейните деца- Жанела Желязкова, Васил Сираков, Селин Селимова, Радина Минчева, Румина Тодорова, Димана Стойчева, Михаела Райкова, Даниел Георгиева.

Следващите бяха г-жа Йорданка Гроздева, която вече 5 години преподава френски език в учебния център и нейната ученичка Вероника Дамянова и г-жа Сашка Иванова преподавател по руски език от откриването на центъра и Деница Рахнева, Димана Стойчева, Ивайло Белчев, Преслава Недялкова, Ивайло Цочев, Селин Селимова.

Излезе и групата на младата и чаровна преподавателка по английски език г-ца Петя Иванова- Мартина Петрова, Десислава Николова, Габриела Николова, Алис Кюркчиева, Силвия Кунева, Ивайло Цочев, Александра Кирязова и Милан Ганчев.

Между изпълненията водещата на новогодишното тържество на учебен център „Планета“, забавляваше децата и техните родители с различни смешни и интересни игри.

Оставаше само да се дочака появата на Дядо Мраз и Марина предложи на децата с общи усилия да повикат желания гост. С една весела приказка за три принцеси, изгубени в снежна гора и с помощта на родителите и учителите Дядо Мраз най-после се появи на тържеството. Тъй като беше много доволен от изпълненията на всички малки ученици, гостът най-напред запали светлинките на новогодишната елха, която децата сами бяха украсили. За да го поздравят те представиха една от най-известните детски приказки „Снежанка и седемте джуджета” на английски език.

И понеже е Коледа и е време за подаръци, Дядо Мраз подари на всички неочаквано „околосветско пътешествие”. След като отново стъпиха на българска земя, той раздаде подаръци на децата.

Накрая водещата на новогодишното тържество покани на сцената целия преподавателски екип и управителите на учебен център „Планета”и се обърна към всички присъстващи на тържеството с пожелание за щастливи празници и успешна Нова година.

Фотогалерия

 


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Галерия
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
Галерия
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
Галерия
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами