УЦ Планета в социалните мрежи

Учениците на „ПЛАНЕТА“

За учениците на учебен център „Планета“ град Варна

учениците на учебен център Детство мое, реално и вълшебно,
детство мое, така си ми потребно.
Все се мъча света да обърна
яхнал пръчка при теб да се върна…

Има ли някой, който да не знае текста на тази песничка и който да не я запее, когато я чуе? Ние много добре разбираме какво трябва да е детството и се стремим да запазим вълшебството на тези тъй бързо отлитащи години колкото може по-дълго. Затова помагаме на учениците да се справят по-лесно с реалността. А за тях реалността е училището. Домашни, съчинения, задачи, езици, изпити – те трябва да са готови за всичко това, да могат да се справят с предизвикателствата, които отправя към тях всеки нов ден. Ние можем да им помогнем. Правим го вече девет години и досега не сме разочаровали нито децата, нито техните родители. Приемахме първокласници и изпращахме абитуриенти и сме сигурни, че с наша помощ детството на всеки от нашите ученици успя за дълго да запази своя вълшебен дух.

Ако искате да помогнете на учениците си да овладеят леко и приятно чужд език, да се справи с трудните задачи по математика, с правописа и граматиката на българския език, със съчиненията и есетата, ако искате да сте сигурни, че ще се представи отлично на задължителните и избираеми матури, а след това и на кандидат-студентските изпити – ние ще помогнем. Можем да ви предложим и индивидуални, и групови подготовки по всяка учебна дисциплина, за всеки вид изпит. При нас можете да намерите обучение и за шестгодишните и за вече големите дванадесетокласници. И бъдете сигурни – на децата ще им хареса. Защото тук, при нас, детският огън се пази много, много внимателно. Ние знаем колко е важно това!

✓ Английски, немски, испански, италиански, френски, гръцки и руски езици;

✓ Подготовка за приравнителни изпити към езикови гимназии;

✓ Подготовка за кандидат-студентски изпити и матури по всички езици;

✓ Химия, физика, биология, история, география – текущи и кандидат-студентски подготовки, матури;

✓ Български език и литература и математика за учениците предстоящи им най – важните изпити в живота – текущи подготовки, кандидат-гимназиални и кандидат-студентски подготовки, матури.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами