УЦ Планета в социалните мрежи

За Учебен център „ПЛАНЕТА“

Учебен център „Планета“

Ucheben centar

На 20 септември 1519 г. Магелан започва първото околосветско пътешествие. На великия мореплавател са му били нужни 3 години, за да обиколи света. По време на пътешествието си капитанът е преодолял не една буря, бягството на един от корабите, болести и сражения. Но най-голямото препятствие се оказва невъзможността да се разбира с местните племена. Затова е водел със себе си малайски преводач, който разбирал езика на филипинските племена.

Днес, с едно влизане в Интернет, можете да обиколите света по-бързо дори от космическа совалка. Дали търсите информация по дадена тема, дали общувате в Skype, или приемате приятели във Facebook, едва ли искате през цялото време до вас да седи някой, който да ви превежда? Бъдете сигурни, че в този случай имате повече късмет от Магелан, защото ние сме тук. От 2002 година Учебен център „ПЛАНЕТА” помага на всеки, който пожелае, да извърви пътя от пълното неразбиране на чуждия език до неговото свободно владеене.

Така че, ако искате да направите своето околосветско пътешествие (без значение реално или виртуално), просто елате при нас. И не забравяйте – човешкото съзнание може да овладее над 40 езика. Колко езика искате да научите?

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами