УЦ Планета в социалните мрежи

ЦЕЛОГОДИШНА ТЕКУЩА ПОДГОТОВКА

Целогодишна текуща подготовка - математикаЗа учениците от 1 до 12 клас УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА” предлага целогодишна текуща подготовка по математика.

Подготовката може да бъде индивидуална, в малки или по-големи групи. По-добрият вариант е тя да бъде целогодишна, за да се постигнат трайни резултати в усвояването на учебния материал. Но по желание на родителите може да бъде и за по-кратък период от време, в зависимост от нуждите на ученика.

При този тип подготовка преподавателят се съобразява изцяло с училищната програма на учениците и работи с избрания в съответното училище учебник. Учениците получават помощ при преговора на материала от предишната учебна година, при осмислянето и овладяването на новото учебно съдържание. В същото време преподавателят се стреми да затвърди и обогати знанията на учениците с различни по трудност допълнителни упражнения, с интересни факти и забавни задачи.

И индивидуалните, и груповите подготовки са съобразени със свободното време на учениците и със смените им в училище.

Повече информация за индивидуалните обучения и за започващи групи може да получите в офисите на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА”.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами