УЦ Планета в социалните мрежи

ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ СЛЕД 7 КЛАС

подготовка за изпити след 7 клас

За всички ученици, които искат да кандидатстват, УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА” предлага подготовка за изпити след 7 клас, с цел подготвяне седмокласниците за първите им сериозни изпити. Обучението може да бъде групово или индивидуално. В „Планета“ подготовката е балансирана и системна, насочена към доброто овладяване на материала, съдържащ се в тестовете по математика. Нашите преподаватели са запознати с всички изисквания на МОН за формата, по който протича изпита и съобразяват подготовката с тях, така че учениците да покажат най-пълно своите знания. За успеха на обучението в Учебен център „Планета“ говори фактът, че повече от 95% от нашите ученици, успяват да се класират от първия път в предпочетените от тях специалности.

За добро представяне на изпитите е нужна и добра подготовка. По-голямата част от учениците започват подготовката си още през лятната ваканция, за да могат да преговорят материала от предишните години спокойно. Предлагаме летни опреснитени курсове по математика. В началото на октомври стартират груповите ни подготовки като се работи индивидуално, в малки или в по-големи групи.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами