УЦ Планета в социалните мрежи

Подготовки за матура

За учениците в 12 клас тази учебна година е изключително важна, тъй като им предстои явяване на зрелостни изпити. Единият е задължителният за всички изпит по български език и литература, а другият е по избор на ученика, като голяма част от учениците избират изпит по някой от чуждите езици.

За тези, които искат да се представят добре на матурите, УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА” предлага индивидуални и групови курсове по английски, немски, френски, руски и испански езици.

Подготовката е изцяло съобразена с изискванията на МОН и с формата на съответния изпит. Стремежът на преподавателите в “ПЛАНЕТА” е тя да бъде системна и балансирана, да обхваща целия необходим учебен минимум и в същото време да допълва и обогатява знанията на учениците. Набляга се на усъвършенстване на уменията за различните модули – Четене с разбиране, слушане с разбиране и писане. Преговарят се основните граматичен материал, за да се изпълнят и задачите от граматичната част на теста. По този начин се дава много добра база, на която зрелостниците да се опрат в деня на изпита. В процеса на подготовката се дават контролни тестове, които точно определят нивото на подготовка и дават възможност да се попълнят евентуалните пропуски. В заключителния етап на курсовете на учениците се дават примерни тестове, отговарящи по сложност и структура на одобрените от МОН, като по този начин те могат да проверят готовността си за държавните зрелостни изпити.

Препоръчително е подготовката да се стартира си в началото на октомври. Индивидуалното обучение е с препоръчителна продължителност 100 учебни часа, а груповото – 120 учебни часа. Индивидуалното обучение е съобразено изцяло със свободното време на ученика. При груповото обучение се работи в малки или по-големи групи, също съобразено със свободното време.

Повече информация за индивидуалните обучения и за започващи групи може да получите в офисите на УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА”.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами