УЦ Планета в социалните мрежи

Курсове френски език

курсове френски език от "Планета" Варна

Курсове френски език от езиков център „Планета“

Знаете ли коя е световната столица на любовта? А на модата? А къде е Кварталът на художниците? А къде се намира прочутата картина на Леонардо „Мона Лиза”? А в кой град се развива действието на „Тримата мускетари?” Отговорът на всички тези въпроси е един – Париж, столицата на Франция.

Франция е люлката не само на съвременната европейска култура. Идеята за „Братство, равенство, свобода ”, която е неотделима част от съвременната цивилизация, се ражда по улиците на Париж. В „Лувър” са събрани най-великите платна на световната живопис.

Всеки е прочел поне веднъж в живота си роман на Длександър Дюма, Виктор Юго или Емил Зола. Дори да не се интересувате от живопис, със сигурност знаете кои са Моне, Дега, Гоген. Слушали сте песните на френски език на Едит Пиаф, Шарл Азцнавур, Силви Вартан, Милен Фармер. Френското кино създава едни от шедьоврите в световната кинематография. Не е нужно да ви казваме кои са Жан Габен, Ален Делон, Катрин Деньов, Венсан Касел, Жерар Депардио.

Но Франция не е само това. Тя е и малките селца в Прованс, и замъците по бреговете на Лоара, и скалистите брегове на Бретан, и лозята на Бургундия.

Това е Франция, а нейното сърце е Париж . Едва ли има човек, който да не мечтае да посети този уникален със своята атмосфера град. Но да си в Париж и да не разбираш френски език…

Да се разхождаш из Монмартър, да се качиш на Айфеловата кула, за да видиш града като на длан, да вървиш по брега на Сена или по прочутия Шан-з-елизе, без да разбираш езика на този град… просто няма да усетите голяма част от очарованието на френската столица. А това е достатъчна причина да започенете курсове френски език.

Ние ще ви дадем възможност да почувствате истинската същност на една от най-древните европейски държави. Системата курсове френски език PANORAMA не само ще ви помогне да овладеете не лесния френски език, но ще ви даде и много знания за страната и нейните хора.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами