УЦ Планета в социалните мрежи

Курсове немски език

курсове немски език от езиков център Варна

Курсове немски език

Всички сте чували Химна на Европа – Шилеровата „Ода на радостта”, включена в знаменитата ІХ симфония на Лудвиг ван Бетовен. Той се изпълнява без текста, който е на немски, но именно този текст вдъхновява Бетовен за прекрасната музика, станала символ на силата на човешкия дух, за неизчерпаемия оптимизъм и вярата, че с общи усилия може да се постигне всичко.

И вие можете да постигнете много, ако решите да учите езика на Гьоте, Хайне и Шилер, на братя Грим, на Моцарт, Бетовен, Бах и Вагнер – немски език. На немски език днес се говори в три от най-развитите икономически страни – Германия, Австрия, Швейцария. Тук и стандартът на живот е сред най-високите в света. И трите страни предлагат изключителни условия за туризъм не само заради алпийските курорти, но и заради прекрасната архитектура на градове като Виена, Кьолн, Лайпциг, Залцсбург, Берн, Женева.

Ако прибавим към това и имена като Mercedes, BMW, Audi представата за немскоговорещите страни ще стане още по-привлекателна за ученето на немски език. Ако търсите работа в чужбина, спокойно можете да се насочите към Германия, искате ли да получите добро образование, трябва да знаете, че в Германия са едни от най-добрите технически и медицински университети в Европа. И в единия, и в другия случай курсове немски език ще ви бъдат изключително необходим.

Ние ви предлагаме системата курсове по немски език THEMEN AKTUELL на издателство Hueber, която ще ви помогне да се справите с немската граматика, да натрупате необходимия за нормално общуване речников запас, а и да се запознаете с историята, културата и традициите на страната. Така ще можете да разберете характера на един народ, който въпреки трудната си историческа съдба, винаги върви напред и вярва, че хората могат да живеят заедно в радост.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами