УЦ Планета в социалните мрежи

СЕРТИФИКАТНИ ИЗПИТИ

Колко време учите английски? Или немски, руски, френски? Повечето от вас са научили първите си думи на чужд език още в детската градина. А след това пет-шест години в училище, в гимназията, на курсове. Чуждите езици са ни необходими, особено сега, когато не останаха бариери пред желанието да пътуваме, да учим или да работим в чужбина. И ако, за да обикаляте света като турист, може да са ви достатъчни училищните знания, то за да учите или работите извън България, трябва да докажете знанията си с признат по света документ. Казано с други думи, трябва да сте положили някой от сертификатните изпити по английски, немски, френски, руски, испански, италиански. Ние ще ви помогнем да се подготвите за всеки един от тях.

Подготовката за изпит не е само решаване на тестове. Тя включва систематизиране и затвърждаване на знания, изграждане на умения, трупане на увереност, за да сте сигурни, че ще се справите. Нашите преподаватели ще ви дадат всичко това. Няма да е лесно, но усилията ви със сигурност ще бъдат възнаградени. Защото една диплома може да ви отвори врати, за които дори не сте подозирали, ще ви даде шанс за по-добро образование и нови възможности за реализация.

Английски език

Toefl ibt
Ielts
Cambridge certificate
/FCE, CAE, CPE/

Немски език

Test Daf
DSH
ZMP
ZOP

Испански език

DELE

Италиански език

CELI

Френски език

DELF
DALF
TCF
TEF

Руски език

ТРКИ

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами