УЦ Планета в социалните мрежи

БИЗНЕС АНГЛИЙСКИ

Курсове по бизнес английски език

частни уроци по бизнес английски

Бизнес Английски Език

Овладели сте добре английския, можете да разговаряте свободно, не четете субтитрите на филмите, но нещо не ви достига, когато стане въпрос за общуване в бизнес среди. Не се тревожете, това което ви липсва, са само уменията да ориентирате общата си подготовка към професионален изказ. За това ще ви помогне обучението по бизнес английски. Писма, договори, преговори, презентации – всички тези документи имат своите изисквания, начин на изграждане и оформление. Езикът също е от огромно значение – тук е важно в каква сфера на икономиката работите – финанси, мениджмънт, маркетинг…

Системата MARKET LEADER на издателство Longman, която ви предлагаме, е отличен помощник в овладяване тайните на бизнес общуването. Развийте уменията си да използвате езика в среда, различна от ежедневната, да бъдете равноправен събеседник и партньор във всеки разговор, свързан с вашите бизнес дела.

 

Популярни постове

Най-трудните езици в света
16 март 2016
Най-трудните езици в света
Учебен център "ПЛАНЕТА" представя едни от най-трудните езици в света
ПАРТИ!!!
19 август 2015
ПАРТИ!!!
На 1 март УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ПЛАНЕТА организира ПАРТИ за всички служители на ДЕВНЯ ЦИМЕНТ АД, на което ще се раздадат дипломите за приключилите обучения.
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
25 септември 2015
РЕКЛАМНА ФОТОСЕСИЯ НА УЧЕБЕН ЦЕНТЪР „ПЛАНЕТА“ ПО СЛУЧАЙ НОВИЯ САЙТ И НОВАТА УЧЕБНА 2015-2016 ГОДИНА
Всички знаем известната поговорка: „По дрехите посрещат“.

Реклами